#PINKYPINKRAWVEGANCAKE

V štýle „pinkisthenewblack“ táto raw tortička odetá do ružova neulahodí len oku, ale aj zdraviu. Dokonalá ružová farba je len vďaka cvikle, a vy iste viete že cvikla je vitamínová bomba, že? Chutí tak úžasne ako aj vyzerá, takže vytiahnite mixér a za pár minút máte tortu v mrazničke!

#ingredients:
1. vrstva: 2 menšie hrnčeky vlašských orechov, 1 šálka sušené figy, 2 PL odtučnené kakao, 1 ČL mletá škorica

2. vrstva: 320g cvikla, 200g kokosový krém, 2 PL kokosový panenský olej, 2 PL kokosové mlieko, 2 PL javorový sirup

na ozdobu som použila: mleté mandle a sušené mini figy /so cute/

Moje poznámky..
♥cvikla: ja som konkrétne použila vákuovo balenú varenú nastrúhanú cviklu (zdroj:bioobchod), ale môžete použiť aj očicstenú surovú cviklu, resp.je tu použiteľná v akomkoľvek stave

♥kokosový krém: tu nesklame stará dobrá Dé-eMka, konkrétne hľadajte „kokosmus“ v DM BIO alebo sa pýtajte v bioobchodoch

Príprava raw torty je nenáročná a rýchla, ale nezabudnite, že naozaj treba mať poriadny mixér. Keď máme všetky suroviny, postup je už naozaj veľmi jednoduchý (presne tak to mám najviac rada, keď bojujete s časom tak ako ja, toto je cesta!)..
Rozmixujeme prvú vrstvu a zmes dáme do tortovej formy. To isté urobíme so surovinami na druhú vrstvu a rovno ňou zalejeme korpus. Obe vrstvy som nechala v mixéri asi 3 minúty, kým mi to nadobudlo takú lepivú konzistenciu.
Tortu vložíme minimálne na hodinku na mrazničky. Nezabudnite si tortičku aj pekne ozdobiť.
ENJOY! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *