#PISTACHIOCAKE

Nepečený, pistáciový s čokoládou, utrite mi prosím gebriny. Už ste takýto koláčik jedli?

#ingredients
1.vrstva: 100g ovsené vločky, 100g kešu orechy, 100g ďatle, 2 PL kokosový olej
2.vrstva: 1 pistáciový puding, 1 šálka/250ml sójové mlieko, 50g lúpané pistácie, 2 PL stévia
3.vrsta: 1 zrelé avokádo, 1 banán, 3 PL kakao, 1 PL med, 50g lúpané pistácie

Na prvú vrstvu si pripravíme mixér a rozmixujeme všetko spolu (vločky, kešu, ďatle a olej). Vymixovanú hmotu pridáme do vymastenej formy, ja som použila kokosový olej. Korpus dáme stuhnúť do chladničky na polhodinku.
Uvaríme si pistáciový puding spolu so sójovým mliekom a stéviou na druhú vrstvu. Uvarený puding priebežne miešame pokiaľ úplne nevychladne a vmiešame do ňho pistácie. Rozotrieme ho na korpus a vrátime opäť do chladničky.
Na poslednú vrstvu si rozmixujeme banán s avokádom, pridáme kakao a med. Na koniec posypeme lúpanými pistáciami (môžeme aj trochu nasekať) a dáme na noc stuhnúť do chladničky.

Tak ako, podaril sa Vám?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *